CNC elektronik

Hos CNC Hobby forsøger vi altid at være på forkant, med alt hvad CNC-teknologien har at byde på lige nu og her. Vi holder os løbende opdateret på nye teknologier, egenskaber og trends, så vi trygt og stolt ved, at vi kan tilbyde de bedste produkter, der er på markedet. Derfor har vi også et bredt og solidt udvalg af CNC elektronik, som kan finde...

Hos CNC Hobby forsøger vi altid at være på forkant, med alt hvad CNC-teknologien har at byde på lige nu og her. Vi holder os løbende opdateret på nye teknologier, egenskaber og trends, så vi trygt og stolt ved, at vi kan tilbyde de bedste produkter, der er på markedet. Derfor har vi også et bredt og solidt udvalg af CNC elektronik, som kan findes i de forskellige underkategorier herunder. Vi tilbyder både CNC pakker, hvor du kan finde såkaldte CNC kits, hvor flere elektroniske produkter med fordel er samlet i udvalgte pakker, så du slipper for at skulle finde alle produkterne individuelt i disse tilfælde. Det kan dog også være at du leder efter noget helt specifikt elektronisk tilbehør, og i så fald kan det selvfølgelig også indkøbes separat. Så tag med fordel et kig i vores sortiment af alt i CNC elektronik og find netop det, som du skal bruge hos os.

Mere

CNC elektronik There are no products in this category

Underkategorier

 • CNC Pakker

  CNC-styrede maskiner sikrer dig langt mere præcise resultater, hvorfor der også er en markant stigende efterspørgsel og interesse i disse maskiner nu til dags. På siden her finder du smarte og nøje udvalgte CNC pakker, hvor du har mulighed for at få alt det nødvendige i én samlet pakke, frem for at skulle spilde tid og penge på at finde hver enkelt produkt individuelt. Vi har sørget for at samle nogle vidt forskellige CNC pakker, så du bedre kan finde akkurat det udstyr, som du skal bruge til dit projekt. Alle produkter i de enkelte CNC pakker er af høj kvalitet og er yderst højteknologiske og i stærke materialer, hvilket sikrer et yderst præcist resultat. Detaljerede beskrivelser af de enkelte pakkers indhold står beskrevet på det enkelte produkt, men har du nogle spørgsmål til de forskellige CNC pakker, er vi selvfølgelig altid glade for at hjælpe dig frem til den rette løsning.

 • breakout board

  Er du en af de kreative og innovative personer, der har kastet sig ud i et CNC eventyr, hvor der skal bygges og skabes uden grænser? Så kunne det sagtens være, at du står og mangler et breakout board til dit CNC projekt. I så fald er du kommet til det helt rette sted, for hos CNC hobby er vi stolte af at kunne byde ind med et breakout board til CNC i topkvalitet. I sammenspil med det rette software, kan et breakout board til din CNC maskine fungere helt optimalt som controller, hvorfor mange efterhånden også vælger denne løsning til deres CNC projekter. Vores CNC breakout board er af høj kvalitet med Surface-Mount Tech, hvilket uden tvivl falder under kategorien af de bedste på markedet. Detaljer om strømforsyning og lignende finder du i beskrivelsen inde på produktet. Så er du på udkig efter et rigtig godt breakout board til CNC, går du uden tvivl ikke galt i byen med vores produkt.

 • Stepmotorer

  En CNC-maskines yderst imponerende nøjagtighed, er i høj grad forbundet med dens stepmotor. En CNC step-motor er nemlig en helt bestemt slags elektromotor, hvor bevægelserne styres i små vinkeltrin, hvilket sikrer et langt mere præcist resultat, end hvad man ellers ville se med en normal elektromotor. Derfor er det også vigtigt med en god stepmotor, når man arbejder med CNC-styrede maskiner, da det kan være afgørende for, hvor akkurat slutproduktet bliver. Projekterne tager for alvor fart, når alt teknikken er på plads i den højeste kvalitet, og det pludselig kun er fantasien, der sætter grænserne. Hos CNC hobby har vi derfor håndplukket et flot udvalg af særdeles højteknologiske stepmotorer i topkvalitet, så du er sikret på at få det bedst mulige resultat. Vi har nogle forskellige modeller, alt efter hvad du skal bruge stepmotoren til, og er du i tvivl, er vi selvfølgelig altid glade for at rådgive dig herom. Så tag endelig et kig på siden her og find den rette stepmotor til dig og dit projekt.

 • Stepmotor drev
 • Strømforsyning
 • Motion controller
 • Servo
 • Kontakter
 • Kabler / Tilbehør
 • Styring